انبه ازجمله میوههای گرمسیری است که به دوصورت نارس و رسیده درفصل تابستان در بازارموجود میباشد ازاین رو میتوان از انبه به شکلهای مختلف
خوردن-شربت(نوشیدنی)-ترشی استفاده کرد، که دراینجا ما قصد داریم شماراباتهیه ی ترشی انبه آشنابسازیم
برای این کاراز انبه ی نارس(سبز)استفاده میشود:
ابتدا انبه هارا به تکه های ریز(به دلخواه)تبدیل میکنند سپس به تکه های انبه نمک و زردچوبه اضافه میکنند وبه مدت1تا2ساعت رهامیکنند تا آبشون کاملاخشک بشه
وبعداز خشک شدن آب انبه ها سیر،فلفل و ادویه ی مخصوص ترشی انبه را به آنها اضافه وخوب مخلوط میکنن و در آخردرظروف مخصوص
قرارمیدهند وبه آنها روغن مایع ویاکه روغن مخصوص پاکستانی(البته کمترمورداستفاده قرار میگیرد)بسته به اندازه ظرف می افزایند ودر آخر
ترشی بدست آمده رابه مدت25روز تا1ماه در اتاقی که هوای خنکی داشته باشد یا در یخچال نگهداری میکنند و بعدازسپری شدن مدت ذکرشده ویاچندروز زودتر به همراه هر وعده غذایی مورداستفاده قرارمیدهند.